Kurum Adı : Sütçü İmam Anadolu İmam Hatip Lisesi
WEB Adresi : http://kmsimam.meb.k12.tr
Adres : SENEM AYŞE MAHALLESİ BEKTUTİYE BULVARI NO54 KAHRAMANMARAŞ

VİZYON
Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip manevi donanımlı fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamak.

MİSYON
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli manevi donanımlı fertler yetiştirmek.

BAŞARILAR

Öğretmen Sayısı : 80
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 1450
Öğretim Şekli : normal ve ikili
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 07:00 - 11:50 /12:00 - 18:50 ikili öğretim 07:00 - 14:20 Normal Eğitim (İHL)
Derslik Sayısı : 28 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı
Misafirhane